2006 goes 2007

Nu är det här året nästan slut. Och det är en bra sak även om 2006 inte varit alltför pjåkigt. 2007 ska bli Året med biggast Å ever.

Nästa år ska bli BÄST.. och såhär ska jag uppnå det:
1) Jag ska sluta svära och använda ungdomliga och fula uttryck såsom typ och liksom (vid fel tillfällen; det är okej att säga att 'det var en vacker typ av häst' eller 'börsen fortsätter upp - liksom ericsson' men inte 'det var typ det coolaste jag sett i hela mitt liv, liksom!').
 2) Jag ska börja intressera mig för naturen. När jag var liten kunde jag allt om svampar, fåglar och fiskar.. idag ser jag knappt skillnad på en abborre och en mört (överdrift). Jag ska leta fram mina gamla kunskaper och bli en bonnunge på riktigt igen!
3) Jag ska sluta äta godis och onyttigheter (inte helt men nästan).
4) Jag ska skärpa mig. I skolan. Hemma. På vardagar. Och helger.
5) Jag ska göra summer of '07 till den bästa, vackraste, längsta och ljusaste sommaren. Och då menar jag dancing in the moonlight-vacker, vilket inte är lite vacker! Jag vet inte om jag klarar det på egen hand så om någon är intresserad av att hjälpa till är det bara att hojta!
6) Och så ska jag hitta den saknade pusselbiten, fylla det svarta hållet, ta igen förlorade dagar och allt det där. Jag ska hitta det på riktigt. For real. Inget tjafs, bara äkta vara. Det ska bli SÅ kul.

Ja, det blir nog bra det där, som en gammal sliten gubbe skulle sagt innan han förstrött öppnade sin tidning och fortsatte läsa medan han tänkte: 'stackars lilla barn.. vad tror hon egentligen? Att livet är härligt och ljust och alldeles underbart? Att det blir bättre? HAHA, hon lär sig väl också en dag..'

Gott nytt år.

Fy fan för dig Magnus Betnér!

Helgen slut och jag är bränd igen. Av Magnus Betnér. Allt vara bara tomma ord och löften. Han är inte alls cynisk, dryg och bitter.. han är själaglad. Jag fattar inte att jag gick på det; känner mig så dum. Han gillar till och med ungar. Vilken beräknande man!

Och så är han gift och har en dotter som heter Lina. Men kul liksom. Det heter ju jag.

Fine Christer

'Är det fina fisken Christer? Du är jättejättebra' sa gubbarna på NASA på halvdan svenska. DET är ganska stort. 'Ja, det är fina fisken' svarade vår fine svensk.

Christer, I wanna be like you

Jag kan inte låta bli att gripas av Christer Fuglesang och förverkligandet av hans livsdröm. På bilderna från rymden ser han så lycklig ut. Innan har han varit utskrattad, hånad, kallad förlorare och drömmare men aldrig slutat tro att han ska nå sitt mål. Och nu är han nånstans däruppe; precis där han vill vara.

Jag hoppas det var värt all väntan. Jag hoppas han känner sig uppfylld och lycklig när han kommer ner igen och att tomheten inte tar överhanden. Utan drömmar är en människa tom. Jag är tom.

Jag vill inte ens till rymden. Christer, I wanna be like you. Jag vill också kämpa i 14 år oavbrutet för något. Jag vill vilja någonting så mycket att det känns värt det.

Kanske är det en punkt jag drömmer om?

När man fått det så som man ville ha det och märkt att det  inte alls var det man ville ha och sedan börjat längta efter nåt nytt, kanske det blir så att man börjar tvivla på att man vill ha något att alls för att allt ändå bara blir fel och en besvikelse och kanske har man just skrivit världens längsta mening men orkar inte bry sig för att allt bara är fel ändå.


Du är dancing in the moonligt för mig

Oh yeah I'm dancing in the moonlight. Så het att folk bara vill vaaaaara mig, NEJ. Jag är sjuk, äcklig och sjukt äckligt miserabel. Min mobil är oroväckande tyst; verkar vara helt glömd. Jag måste tvätta håret och 'föna det kruttorrt' för att citera mor.

Du&jag, vi är polers. Så var en poler och ge mig some sweet lööve. Eller gör inte det.