Friday night at TV4

Frågorna hopar sig efter ännu en kväll i soffan. Hur ofta åker folk ut ur Postkodmiljonären innan säkerhetsnivån 10 000 kronor? Klickade det på riktigt mellan Peter Magnusson  och Jessica Andersson  i Rampfeber och har tittarsiffrorna rasat ytterligare denna vecka? Kommer tidningarna imorgon skriva om hur kungafamiljen "rasar" mot Hey Baberibas  roliga tolkning av dem? Hur kan 100%  vara så dåligt med Betnér och Shan i panelen och Adam som programledare?

Komplementfråga: Varför finns det bara en enda bild på Peter Magnusson på hela nätet där han inte är tillsammans med David Hellenius?

Comeback

Ok, nu är jag tillbaka. Vet inte vad det var som höll mig borta. Kan knappast ha varit livet, då jag inte har nåt men jag anar att det var grubblerier inne i huvudet istället för på nätet som höll mig vid liv under tiden. Kan vara skönt att diskutera saker med sig själv ibland - utan att riskera att någon annan blir stött eller drar förhastade (eller mindre förhastade, men fortfarande oönskade) slutsatser.

Grejen är den att jag måste få skriva. Skulle kunna duga att göra det på Word eller nåt, men varför inte utnyttja den här fina gratistjänsten istället? Som en kär gammal vän.

Nästa vecka väntar förhoppningsvis fler comebacker.

Svalt intresse, vill att det ska glöda

Veckan ut blir det hemmavarande för mig.

Dagens låt

Faller du så faller jag - Patrik Isaksson

Jag brann

Igår mådde jag verkligen piss. Det är lite bättre idag men fortfarande illa. Hoppas alla tycker synd om mig för det är synd om mig. Haha.

Så fångar du Lina resp. Cammie!

"Lina vill ha en redig karl, en riktig karlakarl som inte är rädd att få lite skit under naglarna. Samtidigt ska han kunna föra sig vid fina middagar och vara ett gott föredöme för barnen. (Ja, Lina vill ha mååånga barn) Lina faller ofta för gudsöner och är väldigt hemlighetsfull i sin kärlek. Man märker det inte så lätt på henne, förutom jag som ser det rakt igenom henne. Hon gillar finurliga och roliga män med glimten i ögat. De får gärna spela hockey och ha en snus i käften. Rökande män går däremot fetbort. Lina faller för boldies och det ska inte vara något skägg här inte. De får gärna se ungdomliga ut. Och då menar vi väldigt ungdomliga ;) Inte heller gillar hon stora näsor. Hon gillar också att använda mig som täckmantel, vilket gör att hennes föräldrar tvingas ringa till min mamma och prata om extraordinära blommor. För att allt ska bli fulländat, måste du finnas med i Linas drömmar. Det är i drömmarna hon kommer på vem hon egentligen vill ha.
Vifta på öronen, lägg till några ljudeffekter och säg något klyschigt. Lina kommer att falla. Hon är dock lite svårflörtad, så det gäller att ligga i! "

"Här gäller det att vara lite kall och ha huvudet på skaft. Cammie faller inte för vem som helst. Det gäller att spela rollen väl och vara något alldeles extra. Snus och tuggtobak går fetbort, medan cigaretter är acceptabla. Cammie vill gärna ha någon som hon kan omvandla och därför kan cigaretter vara en bra ingångsport. Hon börjar sin renovering med att få dig att sluta röka. Långt slitet hår och skägg är således också en bra start. Meningen är att hon ska ta sig an dig som ett "Mission Impossible" och sedan göra dig till något (någon) alla vill ha, alternativt vara. Här måste jag dock understryka: KRIMINELLA GÖRE SIG ICKE BESVÄR. Där går gränsen liksom. Cammie själv har ett väldigt polerat yttre och därför passar uttrycket "Motsatser dras till varandra" verkligt bra i det här fallet, för jag har svårt att se henne tillsammans med någon lika hel och ren som hon. Slutsats: Cammie dras till män som är lite töntfarliga och misslyckade. Så bli en sån om du vill ha en chans. I know what I'm talking about. ;)"

Royal Leauge

Känns väl inte som jordens hetaste turnering just nu, men ikväll spelar mina Djurgårdsgrabbar kvartsfinal 2 mot Vålerenga. Vid oavgjort eller vinst är det semi som gäller.

Tack för att du finns!

Faire d'amour

Jag skulle ljuga om jag sa att  tanken aldrig slagit mig. Men det är jag bra på, så ingen skulle märka något ändå.
 
X X X

Kortdag, fortdag

Fast det rimmar ju inte eftersom fort ska uttalas på "snabb-viset" och kort på "intelångt-viset". Dissad idag igen, andra gången va? Tredje. Nåväl, inte 100%.

Olyckligt kär i ingen speciell

Vi är många som går i samma spår, men jag är nog påväg djupare in i skiten.

What if this is just the beginning?

Something's growing out of this that we can't control.
Baby, I am dying.

Why can't I breath whenever I think about you?
Why can't I speak whenever I talk about you?

It's just like we were meant to be.

Is this it?

This is it
Oh This time I know it's the real thing
I can't explain what I'm feeling
I'm lost for words
I'm in a daze
Stunned and amazed
By your open ways

This is it
Oh This time I know it's the real thing
I can't explain what I'm feeling
I'm lost for words
I'm in a daze
Stunned and amazed
By your open ways

Whoo, you smiled at me
And suddenly
The wheels of love began to turn inside of me
Hey, you said hello
Oh, I felt aglow
Right then and there I knew I'd never let you go

'Cos I know
I know

This is it
Oh This time I know it's the real thing
I can't explain what I'm feeling
I'm lost for words
I'm in a daze
Stunned and amazed
By your open ways

Oh, the touch of you
Is something new
Nobody ever made me feel the way you do
Whoo, it's heavenly
Oh it's ecstasy
The way you make me feel when you make love to me

Oh yeah
Can't you see

This is it
This time I know it's the real thing
and I can't explain what I'm feeling
I'm lost for words
I'm in a daze
Stunned and amazed
By your open ways

This is it
Oh yeah yeah yeah

Oh, the touch of you
Is something new
Nobody ever made me feel the way you do
Let me tell ya, heavenly
Ecstasy
Oh, when you make love to me

This is it
This time I know it's the real thing
I can't explain what I'm feeling
I'm lost for words
I'm in a daze
Stunned and amazed
By your open ways

This is it
Oh This time I know
I can't explain what I'm feeling
Yeah
I'm in a daze
Mmmm
With your open ways

This is it
This time I know it's the real thing

Melodifiasko

Patrik Isaksson var klart bäst ikväll (och hittills i hela tävlingen) men fick nöja sig med andra chansen. BWO's finalplats var det enda som var rätt den här kvällen. Kayo och någon av Jessicorna skulle gått till andra chansen och pudelrockarna och gaphalsarna skulle ha förpassats låångt ner i resultatlistorna. Gah, ibland undrar jag vad svenska folket lyssnar med för öronen kan det inte vara.  

Varför klär man av sig när man håller på att frysa ihjäl?

Red i snöovädret idag. I tunna ridbyxor. I skogen var träden nedtyngda av snö som vid minsta beröring föll ned på mig och Bejna. Snart var byxorna blöta rakt igenom. I början gjorde det ont men snart domnade benen bort och en underlig varm känsla spred sig i kroppen. Tur att jag hade sinnesnärvaro nog att låta kläderna sitta kvar. Jag överlevde.

Vi är fransmän givetvis

Och jag är uttråkad.. har varit det ett tag nu.

Fuldag. Kuldag.

Fulfulfuldag. Men ganska kul ändå. Fuldag, kuldag. Jag är rolig jag.

Lite förvirrad och en aning.. konfys?

Jag vet att det inte betyder nåt men kan inte låta bli att undra.

Jag, Bejna, mamma och Gojn dundrade fram i djupsnön idag. Vi blev svettiga allihop. Men jag var i bäst shape. Jag hade pallat några kilometer till.