Jag är Lena, såklart

Du är

Lena PH
Trygghetsfaktor: 50 %

Du vill veta vad du får och föredrar överraskningar som är planerade.
Du blir ofta elakt kallad "typiskt svensk", men det gillar du. Ambitiös och engagerad.
Du tänker själv, för det har magistern sagt att man ska.

Lämpliga yrken: Projektledare, Forskare, Bensinmacksföreståndare.Personlighetstestet hittar du
här.

Töntig, låt stå

Jag mår inte alls bra. Känns som om jag håller på att gå sönder. På riktigt, riktigt, riktigt. Det gör ont, jag har hål nånstans, nåt sipprar ur mig. Visste jag inte bättre skulle jag tro att det var livet. Jag fyller min lilla rosa vän med musik, ger mening. Kan inte nån fylla mig med nåt och ge mig mening? Just nu är jag tom och meningslös. Tom men samtidigt på bristningsgränsen fylld med något som gör lite ont. Hjälp! Mitt huvud, det dunkar. Måste göra nåt annat.


Jag behöver nån som griper tag i mig när det snurrar för fort

Jag vet inte vaaad jag ska skriva. Det är som om det står still. Finns inget att ta vara på. Samtidigt går allt så fort. Jag blir helt förvirrad. Ena dagen på moln, nästa på botten. Vart tar jag vägen? Nån måste ta tag i mig och göra så att jag stannar, tänker och kanske drar rätt slutsats. För det är jobbigt att spela.


Maddu = Alizee?Sandy = Reese Witherspoon?


Jag = Kirsta Allen?


Kom hit!

Åh, nu längtar jag verkligen. Efter min lilla rosa nya vän. Och kanske efter nåt mer.

ISA GOES WILD

"Jag heter Isa, jag är ingen jävla katt. Då skulle jag ha tassar, ingen jävla hand. Lalalalalalalalalala" Jättefin låt som min lillasyster gjort.

Logik är inget att förlita sig på, men jag älskar metaforer

Varför är det aldrig jag som har bollen? Det kan ha något att göra med att jag alltid spelar i fel liga. Inte lätt att ta bollen från Ronaldinho om man själv spelar i fyran liksom.

I've got no party to go to
and no friends in this town

Vilse i mp3-djungeln

Känner att jag måste införskaffa en ny mp3. Det har blivit lite väl struligt med mobilen på sista tiden och dessutom är den så tung. Vill egentligen ha enklast möjliga: behöver varken något superminne eller en massa specialfunktioner. Nu står valet mellan denna godbit och denna sötnos. Kan inte välja. Ska äta på saken, haha.

...

Nej vänta! Jag har nog bestämt mig nu. Det får bli den rosa. Eller?


Mais, tu es schizo!

Vem är det som är schizofren? Är det du eller jag? Eller är du och jag samma person som bara tror att den är flera på grund av en rubbning i hjärnan? Frågorna är många och svaren skiter vi i.


Midnatt

Nu är jag upp sent igen. Och imorgon är det skola. Jag kan tydligen inte låta bli att sätta krokben för mig själv.

EYP

Ahmahgah. Har jag verkligen bara varit borta en helg? Det känns som en månad, minst. Har varit med om så mycket och träffat så många människor som jag förhoppningsvis ska hålla kontakten med. Jag har även lärt mig en del, både om ämnena vi diskuterat och om mig själv. Men det har inte bara varit lovely, mycket jobb också. Då och då har vi brutit ihop (kollektivt eller en och en) och bara velat åka hem... till Flen, eller varför inte Ume'?

Jag arbetade i The comitee on human rights I (DROI I) tillsammans med ett helt gäng begåvningar. Våra soloutions blev grymt bra (men jag kände inte att jag bidrog med så mycket gällande själva formuleringarna). På the general debate idag var vi först ut - scary! - men vi fick igenom det i alla fall.

Det har varit mycket upp och ner den här helgen. Främst för mig och Jay (främst för Jay) men såhär i efterhand ser vi ljust på hela upplevelsen! Vi har fått nya vänner, t.ex: UME', UME-Ylva, UME-Emma, Liiidingö-gänget, alla members of DROI I, the chairs, Linda, gbg/french-guy, rastaman (som egentligen inte är det), Karlis och Hravn (yes). Ja mest var vi ju med UMEx3, fett med najsa.

Jag och Filip höll ihop som de mystiska, gåtfulla (?) i our group. Resten var så himla bra att jag dog. Vi pratade cirka fyra gånger om att hoppa ned från diverse höga höjder för att slippa göra bort oss mer eller alternativt åka hem till våra kära byar (den ena med ca 17000 pers och den andra med 110 000).

Sen är jag och Jay arga på UME-Emma för att hon är en stenåldersmänniska.

Det som jag tar med mig från denna session är - förutom en del kunskaper om mig själv, politics, andra och hur det är att sova i sängarna på Lisebergs camping - tryggat boende i Göteborg, Umeå och på Liiiiidingö. FETT MED NAJS.

'Shit I lost the game!'

En dag, ett liv

Okej, såhär ligger det till: Jag är jävligt hungrig. Vi ska få kisch, ciche, kizzz.. ja, ost- och skinkpaj. Mamma säger att det är ungefär FYRTIO minuter kvar - jag kommer avlida. 'Gå och ta en dusch då' föreslår hon. Jag förstår inte det resonemanget. Hur skulle en dusch kunna hjälpa mig nu? Jag skulle möjligtvis bli ren och lukta lite bättre (mindre?) men hungern.. den skulle ju without any doubts kvarstå. Jag antar att min mor är självisk och vill slippa sitta bredvid nån som luktar och ser ut som jag gör nu. Och så försöker hon lura i mig att en dusch skulle bota min hunger. Men HA! Där gick hon bet. Jag går i gymnasiet, i ANDRA RING. Jag går inte på såna billiga knep! 

Nu namedropar jag vilt men jag måste bara säga att Tommy är helt störd i huvudet. Och jag hoppas verkligen att Dahl gjort sin presentation. Och jag tänker på alla i Denmark. Jessica (eller vem som helst egentligen) and xxx sitting in a tree K-I-S-S-I-N-G (jag fick säga det första gången nånsin igår och jag kan inte riktigt vänja mig av vid det).

Jag stod emot msn länge, men nu är jag fast (sedan x antal år). En drog jag inte kan få ur mitt system (vem sa det?). Man skulle ju kunna ringa till sina friends men för att ta till ett ungdomligt uttryck: Orka!

Om man skulle ta sig en dusch då. Är ju så jävla hungrig.
   

BIG PS! Jag tycker Lagerbäck är lite hård, men de andra håller inte med! DS.

Dagens: Stanna hos mig

Det är över nu
och jag som aldrig gillat nostalgi
jag gråter nu
så släck mitt ljus
över nu
och jag som alltid ville vara fri
vill fångas nu
av din sköra röst
som alltid sprack
när du behövde tröst

Stanna hos mig
du är allt jag har
stanna hos mig
du är allt jag har kvar

Det är över nu
och 1000 kalla tysta dagar
en plats ett slut
så släck mitt ljus
över nu
och ensam har Jag dofterna kvar
som ett tårögt barn
har du gjort mig svag
det enda som gjorde mig till jag

Stanna hos mig
du är allt jag har
stanna hos mig
du är allt jag har kvar

Som igår (hjärta) imorgon
när imorgon blir idag
som igår (hjärta) imorgon
du är allt Jag har kvar