Read my mind

Oh well I don't mind, if you don't mind
cause I don't shine if you don't shine
before you go, can you read my mind?

1,2 step

Det närmar sig. Teoriprov. Halka. Uppkörning.

§

Nå, jag tror du kan.


Bånge version 2.0

Det här är mitt nya liv. 2007 är Året. Joina eller inte, men gör det helst. Nya Bånge är ganska lik gamla, fast hon är vältränad, smart och snygg. Och hon har körkort (Rom byggdes inte på en dag, kom ihåg det). Åh yes, bli hennes vän. (Kanske hennes speciella vän, graaaaaaaaaaaao!) Hon är och förblir ironisk dock, även om det kanske är påväg ut från de coolaste attiraljerna-listan.

Idag var en av få gånger då man höll en liten tumme för AIK. Att Hammarby tappade poäng innebar nämligen att DIF leder allsvenskan in i fjärde omgången. NAJS :)


Kom igen, Lina!

Åh yes. Det här ska bli så bra. På alla sätt!


Wiie :)

Djurgården - Helsingborg 2-1
några minuter kvar i och för sig. Men hallå, jag ropar hej. Peppar, peppar.

Uppdatering: 3-1 lalalala! :D


Våga aldrig klaga på svensk musik!

the ark. hello saferide/säkert!. melody club. gyllene tider. the sounds. snook. sugarplum fairy. the cardigans. andreas johnson. eskobar. håkan hellström. alf. moneybrother. kent. lars winnerbäck. weeping willows/magnus carlson. marit bergman. sahara hotnights. lasse lindh. orup. lena ph. patrik isaksson. robyn. cornelis vreeswijk. laleh. roxette. salem al fakir. lisa nilsson. timbuktu. mando diao. timo räisänen. eldkvarn. thomas järvheden. niklas strömstedt. christian walz. i'm from barcelona. jakob hellman. vapnet. thåström. tim neu. veronica maggio. caesars. daniel lemma. lisa ekdahl. eric gadd. fibes, oh fibes!. the hives. marie fredriksson. ted gärdestad. the wannadies. broder daniel. GES.

och så vidare.


Då eller nu eller sen eller aldrig?

Ok, vi drar till Polen imorgon. Kommer tillbaka sent på onsdag kväll. Har en massa saker jag skulle behöva göra här i Sverige. Som inte kommer bli gjorda alls. Har en massa saker som jag skulle behöva göra just nu. Som kommer bli gjorda alldeles för sent. Men så är ju livet i allmänhet. Vissa saker blir inte gjorda alls, andra blir det alldeles för sent. Men hur var det; bättre sent än aldrig? Jag vet inte hur det ligger till riktigt, men just nu känner jag att det redan är sent och hellre nu än aldrig.

Du är sen, men inte aldrig?

Fulla för kärlekens skull

Jag tycker det är fint att Plura sjunger att han ska bli full för kärlekens skull på Eldkvarns nya singel. Jag tycker också att det är fint att Sverige är påväg att vakna. Sen finns det fula saker också, som alltid.

"Det är sommar för en sekund!"

Hej jag är tillbaka. Ni vet att ni saknat mig.

Efter alltför många dagar utan internetanslutning är jag nu ääntligen tillbaka. Känns bra. Har haft en bra helg i la maison du Adam "Tommy tycker om mig" Finstorp. Finalen blev dock inte så fin; DET KOM SNÖ. Helt äckligt. Men den är påväg bort och idag är det raggmunk på restan. Sen har jag körlektion om fyra timmar. Magen helt ut och in. Vill gråta och spy men varför hetsa upp sig? Körde flera timmar med far igår. Hoppas verkligen jag inte blir likadan när jag kör med en relativ främling. Skulle vara lite pinsamt att kalla honom för "inkompetent gubbjävel" tycker jag. Dessutom ber jag högre makter om att slippa lägga i ettan när jag vill ha i trean och vice versa.

18 jävla år. Livet börjar här.

Se, snart är vi där.
http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=K0Z0O0H0M048D8G8M4S8Q781T10


Stora känslor vs små

Ok, jag kom just på en sak som är lite läskig. Jag har inte upplevt min största sorg än. Jag har inte upplevt min största lycka. Jag har inte upplevt min största kärlek eller min största besvikelse. Jag har i stort sett inte upplevt något annat än halvmesyrer åt något håll. Det bästa är än att vänta. Och det värsta. Det är ju grymt läskigt. Det kommer finnas stunder då jag är lyckligare än jag ens varit i närheten av ännu. Och stunder då jag längtar tillbaka till de stunder som jag idag ser som de värsta i mitt liv.

Klart man vill testa allt det där liksom.

2007 blir INTE ett sånt år. Det blir stora känslor såklart.

'

Go slow, I fall behind